leiderschapsontwikkeling

Je hebt een drive: je wil verschil maken. Voor je klanten, je team, de mensen om je heen. Je begrijpt dat je daarvoor het beste uit jezelf moet halen, en uit de mensen om je heen.

Je weet ook waar je naartoe wilt, en hoe jij met je organisatie of team(s) van betekenis kunt zijn. Maar soms word je gegrepen door de drukte van je baan. Door complexe situaties. Door het gebrek aan balans tussen privé en werk. Door consequenties van keuzes waar je voor staat of door reacties van mensen. Dan ben je afgeleid van wat je eigenlijk wilt.

Je voelt je uit balans en niet meer vitaal. Je verliest focus en energie. En soms ook de zin in je werk. Je voelt dat je meer kunt, dat het anders kan. En dat potentieel wil je ontwikkelen. Moeiteloos effectief betekenisvol werk doen.

Daarvoor zoek je iemand met wie je een kort lijntje hebt. Die je kent en vertrouwt, die je scherp houdt en perspectief biedt. Die je helpt opnieuw centreren, zodat je daarna weer voortvarend verder kunt.

Herken jij je hierin? Of heb je een specifieke vraag? Dan ben ik voor jou beschikbaar om te sparren en je te spiegelen.

Over mij en mijn aanpak

Mijn naam is Ellemiek Etman. Ik help ceo’s, directeuren, topprofessionals, leidinggevenden een transitie door te maken met hun organisatie en hun ambities te realiseren. 

Dat doe ik als interimmer, coach en trainer en altijd in nauwe samenwerking met mijn klanten. Ik beweeg telkens tussen doelgericht meters maken en feeling houden voor de flow van mensen en processen. Mijn focus: wat mensen en teams nodig hebben om de gewenste transitie door te maken?

In 1-op-1 coaching help ik mijn klanten ambities scherp te krijgen én te realiseren. Vitaal, energiek en in balans. Op die manier krijgen mijn klanten toegang tot hun volle potentieel en kunnen ze vanuit daar daadwerkelijk leiden. Zichzelf én hun teams of organisaties, om zo mooie, betekenisvolle dingen neer te zetten.

In mijn aanpak maak ik gebruik van 10+ jaar coachervaring, bedrijfsmatige kennis en inzichten uit onder meer de kwantumfysica, psychologie en breinonderzoek.

Richting, rust en meer zelfvertrouwen

Met een managementfunctie in het middenkader is het een hele uitdaging om de ideeën van het MT te vertalen naar de werkvloer, je eigen inbreng in het MT te hebben én de wensen van de werkvloer bij het MT voor het voetlicht te brengen.

Ellemiek geeft je denken richting en rust. Ze geeft duidelijkheid over de dynamiek die ‘onder water’ speelt tussen mensen.

Omdat ik daar meer zicht op heb gekregen, kan ik daar nu met meer afstand naar kijken. Daardoor zie ik in wat ik anders kan doen en dat geeft me zelfvertrouwen.

Over Ellemiek tot slot: ze coacht je met liefdevolle aandacht, rust en oprechte belangstelling. Cora Poot

Unithoofd/ MT-lid HMC Bronovo

Hoe kan ik je helpen?

Loop je met een vraag rond, wil je gewoon eens even sparren of wil je stappen zetten in je ontwikkeling? Maak dan een afspraak. Vrijblijvend en gratis. In dit gesprek kijken we waar je staat, wat je ambities zijn en of ik je kan helpen om die te realiseren.

Ik heb een transformatie doorgemaakt, naar Eline 2.0

Andere trainingen gaven me handvatten. Vaardigheden. Met de begeleiding van Ellemiek ben ik veel dieper gegaan. Ik heb op een natuurlijke manier een transformatie doorgemaakt. Ik voel me vrij en ben vele malen zekerder en effectiever. Moeiteloos. Eline de Mik

Coördinator bij een ministerie

Zelfverzekerder in mijn eigen stijl, meer impact als leidinggevende

Tijdens het coachtraject lag de focus sterk op het vinden en gebruiken van eigen kracht, en verhoudingen, communicatie en relaties tussen mensen. Ellemiek stelde zich daarin geduldig en zacht op, op andere momenten bleek echter dat ze ook heel scherp en direct feitelijk kan beschouwen. In het contact voelde ik me vertrouwd om open te spreken, en heb tegelijkertijd duidelijke feedback en adviezen gekregen om met meer vertrouwen mijn eigen stijl te gebruiken.

Ik heb geleerd anders te kijken naar mezelf en mijn handelen, en de kracht in te zien van eigenschappen die ik zelf eerder als niet-krachtig had beoordeeld. Nu ik de waarde inzie van mijn eigen leidinggevende stijl voel ik me zelfverzekerder, werk ik prettiger en heb ik meer impact. Kim

MT-lid/ specialist ziekenhuislaboratorium in de Randstad

Neem contact op

Overweeg je begeleiding, wil je kennismaken of liever eerst meer informatie ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter. Dan neem ik contact met je op.

4 + 1 =